Todeschini Cucine

A jungle in the city

THE BALANCE OF SHAPES WITH A TOUCH OF ORIGINALITY

 This kitchen with simple and clear shapes integrates with the living room thanks to the choice of materials and colors, which give character to a whole composed of a series of non-trivial details. The area of the full-height columns with the refrigerator and the wine cellar is characterized by a part in brushed wood that recalls the parquet, while the storage space and the hood are matt white lacquered.

Project by Silvia dal Bianco

 

The kitchen overlooks the living room with elegant sobriety.

 

 

 

 

The contrasting wood warms the environment and accompanies the parquet in a harmony of shapes and colors.

 

 

The clean and simple lines of this kitchen make its space spacious and bright. Living its space becomes a pleasure.